Accept af cookies fra expatviden.dk

Expatviden.dk benytter cookies til flere formål – fx til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

 

Skip navigation


Service navigation


Genveje til ||::|| talentville of tomorrow


Sidens værktøjer


Talentville of Tomorrow

Målgruppe

Politiske beslutningstagere, virksomheder og andre interessenter som på den ene eller anden måde arbejder med tiltrækning og fastholdelse af udenlandsk talent.

Baggrund og Formål

Det overordnede spørgsmål, som magasinet forsøger at besvare er, hvad der kræves for at en by, en region eller et land, formår at tiltrække, fastholde og integrere de største globale talenter. Til dette formål opfindes det ideelle fiktive sted ”Talentville of Tomorrow”.

Med udgangspunkt i International Community’s erfaringer og viden på området, kan ”Talentville of Tomorrow” udgøre guidelines til god praksis, som kan inspirere såvel virksomheder som politiske beslutningstagere.

Indhold og aktiviteter

"Insight and Influence - Talentville of Tomorrow" er en skriftligt udformet guide, som påpeger vigtige indsatsområder i forhold til at opnå optimale betingelser for tiltrækning og fastholdelse af udenlandsk talent.

Rapporten indeholder udtalelser fra forskere på området, politikere som arbejder med området, samt medarbejdere i virksomheder som har omfattende erfaringer med tiltrækning og fastholdelse. Derved præsenterer rapporten talrige eksempler på god praksis i forskellige kontekster.

Geografisk udstrækning

Guiden har national relevans og kan inspirere forvaltninger, virksomheder m.m. i hele landet. Rapporten er udarbejdet af International Community i Århus.

Organisering

International Community har udarbejdet rapporten.


Kontakt aktøren

International Community
Nordhavnsgade 4
8000 Aarhus C


Kontaktperson
Tiny Maerschalk
Project Manager
T: +45 86 12 72 00
E: tm@internationalcommunity.dk


Do not have render method for Kontakter (template: RIGHT BOX LIST)

Kontaktinformation

Styrelsen for International Rekruttering og Integration
|
Njalsgade 72A
|
2300 København S
|
Tlf.: +45 72 14 20 00
|
E-mail:

Genveje

Send